ICC Netwerkdag van Plein C

Een inspirerende middag over CREATIEF en ONTDEKKEND LEREN

Ook dit jaar, op 30 mei, nodigt Plein C alle Noord-Hollandse ICC’ers én hun collega’s uit voor een middag vol actualiteit en kennis op het gebied van cultuuronderwijs. De focus ligt dit jaar op creatief en ontdekkend leren.

Het onderwijs wil haar leerlingen handvatten geven voor een toekomst die nog niet vast staat. Cultuureducatie geeft veel mogelijkheden het creatief en ontdekkend vermogen bij leerlingen te stimuleren, net als Wetenschap & Technologie. Dit gebeurt door het creatief proces, waarbij het gaat om het proces van het bedenken, maken en aanpassen.

De middag begint met een keynote lezing van Frum van Egmond, van de Noordwijkse Methode over creatief en ontdekkend leren. Daarna kun je meedoen met 2 workshops die aansluiten op het thema creatief en ontdekkend leren. Tijdens de middag wordt de Verkiezing Cultuurschool van Noord-Holland 2018 gehouden en er wordt afgesloten met een borrel. ICC-ers kunnen tevens de hele middag met vragen over cultuureducatie en het aanbod van Plein C terecht bij Edith Ploeg en Sietske Dreschler van Plein C.

ICC Netwerkdag
Datum: woensdagmiddag 30 mei
Tijd: 13.00 – 17.00
Locatie: Toonbeeld/Geesterhage, Geesterduinweg 3, Castricum
Kosten: € 40,- – Vroegboekkorting als je je aanmeldt vóór 16 april 2018 betaal je € 30,-

Kijk voor meer informatie, het programma en aanmelden op de website van Plein C.

Tekst: Vitamedia / Ontwerp: De Praktijk / Webdevelopment: Newfish