Cultuuraanbieder, laat je zien op de cultuurmiddag!

Verbinding tussen cultuuraanbieders en primair onderwijs is waar het om draait tijdens de Westfriese Cultuurmiddag in De Dres te Nibbixwoud op woensdag 1 maart 2017. Voor de 4e keer organiseert Blauwe Schuit Onderwijs in samenwerking met de Westfriese Bibliotheken deze middag in het kader van Cultuleren.

de-dres-nibbixwoudNieuw programmaonderdeel is de CultuurBrink: cultuuraanbieders krijgen de gelegenheid om zich te laten zien aan het onderwijs. Wij bieden je daarvoor graag een tafel (2 m x 0.70 cm) die je naar eigen idee kan vormgeven. Hier kun je jouw aanbod laten zien, horen, proeven, ruiken en voelen (Wifi en elektriciteit aanwezig).
Met deze CultuurBrink komen wij tegemoet aan de behoefte die cultuuraanbieders het voorgaande jaar kenbaar maakten. We zetten met deze CultuurBrink de ontmoeting voorop en geven ruimte aan het gesprek om elkaar te inspireren en concreet vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

Gezien de grote opkomst vanuit het onderwijs bij voorgaande cultuurmiddagen raden we je aan deze kans om je te profileren aan te pakken en je zo spoedig mogelijk aan te melden bij Lyda Tijsen of Ria van Buitenen.

Het volledige programma ontvang je in de bevestiging van je aanmelding.

Tekst: Vitamedia / Ontwerp: De Praktijk / Webdevelopment: Newfish